Tarieven

Prijs per nacht: €135,00
Prijs per weekend à 2 nachten: €270,00
Prijs per weekend à 3 nachten: €405,00
Prijs per week: €833,98

Onder deze prijzen verstaan we de overnachtingen op de camping, het verrijden van de pipowagen (indien langer dan 2 nachten) en aanwezige producten zoals koffie, thee, afwasmiddel etc.

Reserveer een Pipowagen, ze staan klaar voor gebruik

Het lijkt mij te gek om u te mogen verwelkomen in de Pipowagen op de fantastische campings in ons unieke gebied. 

De Pipowagen is helemaal fris en klaar voor gebruik, geen tijd te verliezen dus. Mag ik u straks verwelkomen op één van de campings?

Via de website kunt u de beschikbaarheid van de Pipowagens checken. Komt u er niet uit of heeft u vragen over enkele beschikbaarheden of data? Bel dan gerust met 0617154248 (Guus Hesselink), hij helpt u zo snel mogelijk verder. 

De prijzen zijn inclusief BTW, het vervoeren van de wagen, het gebruik van de nodige aanwezige producten (koffie, thee, afwasmiddel en andere kleine producten) en de overnachtingen op de campings.

I.v.m de vele aanwezige accessoires vragen wij €300,00 aan borg. Graag ontvangen wij deze borg een dag voor aankomst. Aan het einde van uw verblijf wordt de borg weer terug gestort indien de pipowagen in correcte staat is achtergelaten. Deze informatie wordt ook vermeld in de bevestigingsmail.