Pipowagen Twente
Reserveer nu

Wat we doen

Het glooiende coulissenlandschap met zijn door houtwallen omzoomde weides en akkers. De heidevelden, de bossen en de wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle zandwegen. De vele bezienswaardigheden, monumenten, stadjes/dorpjes en activeiten die er te doen zijn maken Twente de streek voor een heerlijke vakantie. 

In dit prachtige coulissenlandschap laten wij u een unieke vakantie ervaren in een hippe, moderne Pipowagen die van alle gemakken is voorzien. In een week, midweek of weekend geniet u van verschillende top campings, geheel naar eigen keuze. Wij stellen een aantal campings beschikbaar, waar u uw keuze op kunt baseren. In een week tijd op 2 of 3 verschillende campings verblijven? Dat is voor ons geen probleem.

Om het vervoer van de Pipowagen hoeft u zich ook geen zorgen te maken: terwijl u geniet van uw dag met een bezoek aan een naastgelegen stadje of prachtige fietsroute langs bezienswaardigheden, zorgen wij ervoor dat wanneer u aankomt op de nieuwe camping de Pipowagen geheel gereed staat voor gebruik. Tijdloos genieten dus.


Meer informatie over onze Pipowagens?

Mocht u vragen hebben over de Pipowagen, onze campings en/of andere opmerkingen, neem dan gerust contact op. Ik help u graag verder!

Adres:
  • Dalweg 6
  • 7638 PB Nutter
  • Nederland