Het glooiende coulissenlandschap met zijn door houtwallen omzoomde weides en akkers. De heidevelden, de bossen en de wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle zandwegen. De vele bezienswaardigheden, monumenten, stadjes/dorpjes en activeiten die er te doen zijn maken Twente de streek voor een heerlijke vakantie. 

In dit prachtige coulissenlandschap laten wij u een unieke vakantie ervaren in een hippe, moderne Pipowagen die van alle gemakken is voorzien. In een week, midweek of weekend geniet u van top campings, geheel naar eigen keuze. Wij stellen een aantal campings beschikbaar, waar u uw keuze op kunt baseren. In een week tijd op 2 verschillende campings verblijven? Dat is voor ons geen probleem. blijft u liever op een en dezelfde camping? Geen probleem, gaan we regelen.

Gekozen om verder te trekken? Om het vervoer van de Pipowagen hoeft u zich geen zorgen te maken: terwijl u geniet van uw dag met een bezoek aan een naastgelegen stadje of prachtige fietsroute langs bezienswaardigheden, zorgen wij ervoor dat wanneer u aankomt op de nieuwe camping de Pipowagen geheel gereed staat voor gebruik. Tijdloos genieten dus.