Pipowagen Twente

Vind de perfecte datum om te genieten.

Wij bieden enkel tweepersoons Pipowagens aan.

Tarieven 

Prijs per nacht €135

Prijs per weekend a 2 nachten €270

Prijs per weekend a 3 nachten €405

Prijs per week €833,98

Onder deze prijzen verstaan we de overnachtingen op de camping, het verrijden van de pipowagen (indien langer dan 2 nachten) en aanwezige producten zoals koffie, thee, afwasmiddel etc.

Reserveer een Pipowagen, ze staan klaar voor gebruik

Het lijkt mij te gek om u te mogen verwelkomen in de Pipowagen op de fantastische campings in ons unieke gebied. 

De Pipowagen is helemaal fris en klaar voor gebruik, geen tijd te verliezen dus. Mag ik u straks verwelkomen op één van de campings?

Kijk in de bovenstaande kalender voor de beschikbare mogelijkheden. Kom je er niet uit of heb je vragen over enkele beschikbaarheden of data? Bel dan gerust met 0617154248 (Guus Hesselink) die helpt u zo snel mogelijk verder. 

De prijzen zijn inclusief BTW, het vervoeren van de wagen, het gebruik van de nodige aanwezige producten (koffie, thee, afwasmiddel en andere kleine producten) en de overnachtingen op de campings.

I.v.m de vele aanwezige accessoires vragen wij €300 aan borg. Graag ontvangen wij deze borg een dag voor aankomst. Aan het einde van uw verblijf wordt de borg weer terug gestort indien de pipowagen in correcte staat is achtergelaten. Deze informatie wordt ook vermeld in de bevestigingsmail.

Ontzorgen

Om het vervoer van de Pipowagen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, terwijl u geniet van uw dag door middel van een bezoek aan een naastgelegen stadje of prachtige fietsroute langs bezienswaardigheden zorgen wij ervoor dat wanneer u aankomt op de nieuwe camping de Pipowagen geheel gereed staat voor gebruik. Tijdloos genieten dus.